خبرگزاری مستقل رسپار طرز تهیه شکلات صبحانه خوشمزه و ساده با 5 روش در منزل - رسانه رسپار

شکلات صبحانه از بهترین و خوشمزه‌ترین وعده‌های صبحانه است که با کمترین مواد تهیه می‌شود. طرز تهیه شکلات صبحانه بسیار راحت بوده و می‌توان در کمترین زمان در خانه به تهیه آن پرداخت. شکلات صبحانه در میان‌وعده و عصرانه نیز قابل مصرف است. این خوراکی خوشمزه با استفاده از مواد گوناگون مانند انواع مغزیجات تهیه می‌شود که شما برای خرید شکلات صبحانه در طعم‌ها و مزه‌های متفاوت میتوانید از طریق فروشگاه های اینترنتی ترب، طلوع پخش و باسلام اقدام به خرید نمایید. روش‌های مختلفی برای تهیه کردن شکلات صبحانه وجود دارد که مواد لازم آنها با یکدیگر متفاوت هستند. در ادامه با انواع روش های تهیه شکلات صبحانه آشنا خواهید شد.

طرز تهیه شکلات صبحانه ساده

رایج‌ترین شکلات صبحانه به‌صورت ساده و با موادی که اغلب در دسترس هستند تهیه می‌شود. به این منظور باید مواد زیر را تهیه کنید.

  • پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع یک پیمانه
  • شکر یک پیمانه
  • شیر یک لیوان
  • وانیل به دلخواه

در مرحله اول باید تمام مواد لازم را آماده کرد. البته باید دمای مواد با دمای اتاق یکسان باشد. از این رو می‌توان شیر را نیم ساعت قبل از یخچال خارج کرد؛ چون نباید خیلی سرد باشد. در ابتدا باید شیر و شکر را به مخلوط ‌کن اضافه کرده و در ادامه روغن، پودر کاکائو و کمی وانیل را به آن افزود. به جای مخلوط‌ کن می‌توان از خردکن دستی یا برقی و یا غذاساز استفاده کرد. پس از فشردن دکمه مخلوط‌ کن و روشن شدن آن به مدت ۴ الی ۵ دقیقه اجازه دهید تا مواد کاملا یک‌دست شوند. پس از آن مواد را داخل شیشه ریخته و درون یخچال نگهداری کنید. حالا شکلات صبحانه آماده شده و می‌توانید در صبحانه یا وعده‌های دیگر آن را میل کنید.

نکات کلیدی و مهم در تهیه شکلات صبحانه ساده

در تهیه شکلات صبحانه از مواد کاملاً طبیعی و بدون نگهدارنده استفاده می‌شود. برای همین تنها به مدت یک هفته می‌توانید آن را درون یخچال نگهداری کنید. از اندازه‌گیری صحیح مواد مطمئن شوید چرا که هر گونه کم و زیاد شدن در هر یک از مواد می‌تواند فرم کیک را تغییر دهد و موجب سفتی یا شل شدن آن شود. برای طعم بهتر شکلات صبحانه و افزایش ارزش غذایی آن می‌توانید از فندق یا گردو استفاده کنید که در مرحله آخر به مواد اضافه می‌شوند. شکلات صبحانه برخلاف بسیاری از شیرینی‌ها و کیک‌ها نیازی به پخت ندارد و تنها با مخلوط‌ کردن مواد به دست می‌آید. از دیگر نکات می‌توان به زمان مخلوط کردن مواد اشاره کرد. اگر این زمان بیشتر از ۵ دقیقه شود مواد آبکی می‌شوند و کیفیت شکلات بسیار پایین می‌آید.

طرز تهیه شکلات صبحانه فندقی

این شکلات صبحانه که اغلب آن را با نوتلا می‌شناسند طرفداران بسیار زیادی دارد. در بین انواع شکلات‌ها از طعم بی‌نظیری برخوردار بوده و بیشترین مصرف را دارد. طرز تهیه شکلات صبحانه فندقی بسیار راحت بوده و می‌توانید به‌صورت فوری آن را تهیه کنید. مواد موردنیاز برای تهیه شکلات صبحانه نوتلا عبارت‌اند از:

  • یک پیمانه فندق
  • ۳۵۰ گرم شکلات شیری
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع
  • ۳ قاشق غذاخوری شکر
  • یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو
  • نصف قاشق چای‌خوری وانیل
  • سه چهارم قاشق چای‌خوری نمک

در اولین مرحله باید فندق‌ها را برشته کنید. برای برشته کردن فندق‌ها می‌توانید آنها را بر روی سینی فر پخش کرده و حدود ۱۲ دقیقه درون فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. پس از آن باید فندق‌ها را جدا کرده و پس از سرد شدن مغز آنها را از پوسته خارج کرد. شکلات‌های شیری که از قبل خرد شده‌اند را درون مایکروویو ذوب کنید و پس از آن اجازه دهید تا به دمای محیط برسند. در مرحله بعد فندق‌ها را با استفاده از غذاساز یا مخلوط‌ کن خرد کنید، به‌طوری‌که تبدیل به پودر شوند. سپس مواد دیگر مانند روغن، شکر، پودر کاکائو، وانیل و نمک را به مخلوط‌ ‌کن اضافه کنید.

در نهایت شکلات‌های آب شده را به ترکیب اضافه کرده و دکمه مخلوط‌رکن را بفشارید. مواد باید تا جایی که به یک ترکیب یک‌دست برسند مخلوط شوند. شکلات صبحانه فندقی آماده شده و می‌توانید آن را درون یک ظرف شیشه‌ای بریزید و اجازه دهید تا خنک شود. ماندگاری این شکلات دو هفته است و علاوه بر یخچال می‌توانید آن را درون دمای اتاق نگهداری کنید.

طرز تهیه شکلات صبحانه خامه‌ای

شکلات خامه‌ای طرفداران زیادی دارد و به ویژه کودکان علاقه زیادی به مصرف آن دارند. برای طرز تهیه این شکلات مواد زیر را باید تهیه کنید:

  • ۲ پیمانه شکر
  • ۱۵۰ گرم شکلات شیری
  • ۴ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
  • ۲ عدد زرده تخم مرغ
  • ۵ قاشق غذاخوری خامه
  • ۴ قاشق غذاخوری کره
  • ۱۰۰ گرم فندق خرد شده

برای تهیه این شکلات صبحانه کره، پودر کاکائو و شکر را در مخلوط ‌کن ریخته و ترکیب کنید تا به خمیر یکدستی تبدیل شود. در ادامه خامه و فندق را که از قبل خرد شده به خمیر اضافه کنید. زرده‌های تخم‌مرغ را در ظرفی جداگانه به خوبی هم بزنید تا به حالت کرمی برسند، سپس آنها را به ترکیب درون مخلوط‌ کن اضافه کنید. شکلات تخته‌ای را با استفاده از مایکروویو ذوب کرده و به داخل مخلوط‌ کن بریزید. در نهایت تمام مواد را با یکدیگر مخلوط کنید تا شکلات صبحانه خامه‌ای آماده شود. شکلات را درون ظرف دلخواه خود بریزید و در یخچال نگهداری کنید. از نکات مهم در رابطه با این شکلات صبحانه می‌توان به اضافه کردن آرد اشاره کرد. افرادی که تمایل دارند به شکلات خود آرد اضافه کنند باید آن را چندین بار الک کرده و با شکر مخلوط کنند.

طرز تهیه شکلات صبحانه نشاسته ذرت

شکلات صبحانه نشاسته طعم بسیار لذیذی دارد و تفاوت آن با دیگر شکلات‌ها در طرز تهیه است. مواد لازم برای تهیه شکلات صبحانه نشاسته ذرت عبارت‌اند از:

  • یک و نیم پیمانه پودر شکر
  • ۴ عدد زرده تخم مرغ
  • یک چهارم پیمانه نشاسته ذرت
  • ۳ پیمانه شیر
  • ۲۰۰ گرم شکلات تخته‌ای
  • ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو
  • ۲ قاشق غذاخوری کره
  • نصف قاشق چای‌خوری وانیل
  • یک چهارم قاشق چای‌خوری نمک

برای تهیه این شکلات لذیذ و دوست‌داشتنی باید نشاسته ذرت، نمک و پودر شکر را درون ظرفی ریخته و با هم مخلوط کنید. سپس زرده‌های تخم‌مرغ و شیر را باید به آن اضافه کرده و به خوبی هم بزنید. در ادامه مواد هم زده شده را درون قابلمه ریخته و بر روی حرارت ملایم قرار دهید. مواد درون قابلمه را باید به طور مرتب هم بزنید تا به حالت کرمی برسند. مواظب باشید که مواد ته نگیرند و همزمان از هم زدن آن دست نکشید. زمانی که مواد داخل قابلمه به غلظت رسید آن را از روی حرارت بردارید و کره، شکلات، وانیل و آبلیمو را به آن اضافه کنید. تمام مواد را هم بزنید تا جایی که شکلات درون آن کاملاً ذوب شود و یک ترکیب یک‌دست به وجود آید. اکنون شکلات صبحانه نشاسته آماده شده و کافی است که آن را درون ظرف ریخته و درون یخچال قرار دهید تا خنک شود.

طرز تهیه شکلات صبحانه سنتی

شکلات صبحانه سنتی از مقوی‌ترین و خوشمزه‌ترین شکلات‌ها است که با مواد کاملاً متفاوت تهیه می‌شود و این مواد عبارت‌اند از:

  • دو و نیم قاشق مرباخوری عسل
  • ۶ قاشق غذاخوری ارده
  • یک قاشق چایخوری پودر کاکائو
  • یک قاشق مرباخوری پودر پسته

تهیه این شکلات بسیار آسان بوده و در مرحله اول باید ارده و عسل را درون ظرف ریخته و با هم مخلوط کنید. زمانی که ارده و عسل به غلظت رسیدند پودر کاکائو را به آنها اضافه کنید و مجدد هم بزنید. به همین راحتی شکلات آماده شده است. آن را درون ظرف بریزید و روی آن پودر پسته بپاشید. شکلات صبحانه سنتی از ارزش غذایی بالاتری نسبت به دیگر شکلات‌ها برخوردار است. مصرف آن در اول روز می‌تواند انرژی روزانه بدن را تأمین کند.

جمع‌بندی

مصرف شکلات‌های صبحانه به تمام سنین پیشنهاد می‌شود به‌خصوص دانش‌آموزان، ورزشکاران و افرادی که در حال فعالیت و تحرک هستند. در صورت مصرف شکلات انرژی لازم بدن فرد تامین می‌شود و فرد می‌تواند چندین ساعت پر انرژی به انجام فعالیت‌های روزمره خود بپردازد.

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 801 views بار دسته بندی : ریپورتاژ تاريخ : 27 آگوست 2023 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.