خبرگزاری مستقل رسپار کارگاه پخت مسقطی شیرازی - رسانه رسپار

مسقطی یکی از دسرهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که اصالت ان متعلق به شهرستان لار استان فارس می باشد و به همین جهت آن را با نام مسقطی شیرازی هم می شناسند. امروزه مسقطی هم مانند دسرهایی مثل باسلوق بیشتر به عنوان شیرینی در کنار چای استفاده می شود.امروزه به خاطر وجود بیماری کرونا و تحت تاثیر قرار دادن برخی از مشاغل اینگونه کارگاه ها به حالت نیمه تعطیل درآمده و با حداقل نیرو فعالیت میکنند.
به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 305 views بار دسته بندی : فیلم و عکس تاريخ : 1 آوریل 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها